Company Days
– en all inclusive oplevelse


GolfZone gør jeres kommende kunde- eller personalearrangement til en mindeværdig oplevelse. I firmaet udbygger I jeres netværk og skaber merværdi for alle.

Vi ser frem til at kunne tilbyde dit firma en unik oplevelse og netværk med andre. Du skal kun tænke på dine kunder og medarbejdere – vi klarer resten.

GolfZone har konceptet, der ikke slår fejl. Vi tilbyder i samarbejde med en lokal golfklub en fleksibel løsning, som giver stor værdi for dit firma.

Vi står gerne for matchledelse, som inkluderer

  • turneringsopsætning i Golfbox,
  • check-in, startlister m/firmalogo, scorekort m/deltagernavn,
  • indtastning af scorekort efter runden,
  • udbringning/indhentning af indlagte konkurrenceflag,
  • bordkort m/holdnr. og firmalogo,
  • program og matchproportioner m/firmalogo,
  • velkomstskilte m/firmalogo.

Herudover kan vi sammen med den lokale golfklub tilbyde vores kunder baneguides, adgang til driving range, buggies, udbringning af baneforplejning, flagallé, kundens egne reklameskilte/flag/banner opsat på bane eller ved klubhus, hulflag udskiftes til kundens egne flag. Vi er fleksible efter vores kunders ønsker og arbejder gerne sammen med lokale leverandører og sponsorer.

I får professionel rådgivning og tilrettelæggelse fra start til slut. På den måde har I som kunde sikkerhed for, at jeres arrangement forløber optimalt – det gælder alle uanset, hvor meget eller lidt de har spillet golf. En tur på en almindelig 18 hullers golfbane kræver medlemskab af en klub, hvorimod en afvikling af Company Days på en pay and play bane ikke stiller nogen krav til medlemskab eller golferfaring.

Vi vil også gerne være behjælpelige med at skaffe præmier fra Callaway, bolde og evt. tøj med logo.